Wellness Zoetermeer

Zoetermeer

Projectarchitect
Roger Martens, Jacco Poleij en Frans Royen

Oppervlakte
7100m2

Start ontwerp
November 2013

Oplevering

In het ontwerp voor een wellnesscomplex in Zoetermeer blijft het (kenmerkende) groene golvende dak en naastgelegen wedstrijdbad van het zwembad ’t Keerpunt behouden. Hierbij wordt het resterende deel van het ongebruikte zwembad gesloopt en maakt plaats voor nieuwbouw dat aansluit op het bestaande ontwerp. Een bakstenen gevel aan de voorkant moet het complex een warme uitstraling geven. In de tuin komen zwembaden, whirlpools en onder meer een vijver met een grote fontein erin. In het hoofdgebouw komen verschillende faciliteiten. Bezoekers kunnen onder meer naar de klassieke sauna, maar ook wordt een hamamonderdeel en een sneeuwcabine zijn in het ontwerp opgenomen.
DEEL DIT PROJECT